Today's Posts Follow Us On Twitter! TFL Members on Twitter  
Forum search: Advanced Search  
Navigation
Marketplace
  Members Login:
Lost password?
  Forum Statistics:
Forum Members: 24,255
Total Threads: 81,172
Total Posts: 566,876
There are 51 users currently browsing (tf).
 
  Our Partners:
 
  TalkFreelance     Design and Development     Programming     Flash and Actionscript :

Problem Creating a Link

Thread title: Problem Creating a Link
Closed Thread    
    Thread tools Search this thread Display Modes  
05-29-2007, 07:39 AM
#1
vitalize is offline vitalize
Status: Member
Join date: May 2006
Location: Australia
Expertise:
Software:
 
Posts: 413
iTrader: 7 / 100%
 

vitalize is on a distinguished road

  Old  Problem Creating a Link

I had my flash links working fine but now it is not working. The code im using is below:
Code:
on (release){
getURL("http://stclairrealestate.com.au/content/view/16/40/","_self");}
and you can see it on the site here: http://stclairrealestate.com.au/

Anybody know what the problem is?

06-13-2007, 08:59 PM
#2
RaymondP is offline RaymondP
Status: I'm new around here
Join date: Jun 2007
Location: Ireland
Expertise:
Software:
 
Posts: 9
iTrader: 0 / 0%
 

RaymondP is on a distinguished road

Send a message via MSN to RaymondP

  Old

Thats strange the code is fine , It must be your button thats the problem try tracing something below the geturl maby if you can rip the button from the swf can help you more .

06-14-2007, 02:04 PM
#3
derek lapp is offline derek lapp
Status: design rockstar
Join date: Jan 2005
Location: guelph, ontario
Expertise:
Software:
 
Posts: 2,246
iTrader: 0 / 0%
 

derek lapp is on a distinguished road

  Old

you have a space between on and release

on (release) != on(release).

Closed Thread    


Thread Tools
Display Modes

  Posting Rules  
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump:
 
  Contains New Posts Forum Contains New Posts   Contains No New Posts Forum Contains No New Posts   A Closed Forum Forum is Closed